3 syytä, miksi koirasi tarvitsee pelastusliivin

Koirat rakastavat veneilyä ja uintia, mutta koirien pelastusliivit varmistavat, että ne pysyvät turvassa. Monet omistajat eivät ymmärrä pelastusliivien merkitystä, koska lemmikki on hihnassa tai jonkun sylissä. Mutta mitä tapahtuu, jos tapahtuu onnettomuus? Jos koirasi ei osaa uida tarpeeksi hyvin itselleen, sinun on hankittava sille pelastusliivi mahdollisimman pian!

1 – Koira tarvitsee suojaa vesiesteiltä, ​​kuten potkureilta ja langoilta, jotka voivat leikata niiden ihoa uidessa lähellä veneen osia.

2 – Koirat voivat pudota veneistä leikkiessään tai haukkuessaan ja voivat hajaantua vedessä. Koiran pelastusliivi auttaa pitämään ne turvassa ja helposti löydettävissä, kunnes pääset niiden luo.

3) Turvallisuus: Koirien, jotka eivät osaa uida hyvin itsekseen, on käytettävä koiran pelastusliiviä aina kun ne ovat veden lähellä. Tämä varmistaa, että heillä on koiran pelastusliivi, joka pitää heidät pinnalla ja turvassa, vaikka ne hyppäävät yli laidan tai putoavat sisään.

Jos koirasi on mukanasi veneessä, hänen tulee käyttää pelastusliiviä, sillä se auttaa koiraasi pysymään pinnalla hätätilanteessa.